Huisartsengroepspraktijk Hommesplein

Dr. J.H. Hommesplein 33
9671CZ Winschoten
(0597) 42 34 56

Het maken van geluidsopnamen

Bij de huisartsengroepspraktijk Hommesplein mag u voor eigen gebruik geluidsopnames maken van het gesprek met uw zorgverlener, bijvoorbeeld met uw telefoon. Wel willen wij u vragen dit vooraf te melden.

Uw huisarts heeft een voorkeur voor direct contact. Als er vragen blijven bestaan na een gesprek, wil uw huisarts graag opnieuw (telefonisch) het gesprek met u aangaan.

Andere mogelijkheden om beter te onthouden wat uw huisarts heeft gezegd en bedoeld, zijn het meenemen van een naaste, en het kort maken van aantekeningen tijdens het gesprek. Ook kunt u vragen of er over het onderwerp waarmee u komt, een informatiebrief beschikbaar is op http://www.thuisarts.nl

Het verspreiden van de geluidsopname buiten de privésfeer, bijvoorbeeld op internet via sociale medica, zonder toestemming van de huisarts, is wettelijk niet toegestaan.

Voor het maken van video-opnames moet u toestemming vragen aan uw zorgverlener. U mag de medewerkers van de huisartsengroepspraktijk Hommesplein niet in beeld brengen.