Huisartsengroepspraktijk Hommesplein

Dr. J.H. Hommesplein 33
9671CZ Winschoten
(0597) 42 34 56

Welkom

Welkom op de website van de HuisartsenGroepsPraktijk (HGP) Hommesplein.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Thuisarts

U mag ons altijd bellen voor vragen/advies maar u kunt ook kijken op http://www.thuisarts.nl
Dit is een betrouwbare en onafhankelijke site over gezondheid en ziekte.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aan het Dr J.H. Hommesplein 33 te Winschoten hebben wij een groepspraktijk met 5 huisartsen waarmee wij u de best mogelijke zorg willen bieden.

Om u goede zorg te kunnen leveren bestaat ons team uit 5 huisartsen, 6 doktersassistenten,  2  praktijkondersteuners, 2 POH-GGZ en een administratief medewerker.

Samen zorgen wij voor een uitgebreid pakket aan zorg dat zo veel mogelijk op de individuele patiënt gericht is. Dat vinden wij belangrijk aangezien elk persoon zijn eigen zorgbehoefte en wensen heeft.

Om er zeker van te zijn dat onze zorg voor u van het hoogste niveau is, zijn wij in 2012 gestart met de NHG accreditatie. Dit is een keurmerk dat alleen gedragen mag worden als de praktijk voldoet aan alle voorwaarden dat het Nederlands Huisartsen Genootschap vastgesteld heeft om optimale zorg te kunnen leveren. Hierbij gaat het zowel om de direct geleverde zorg aan de patiënt als ook alle voorwaarden die daaraan gekoppeld zijn, zoals onder andere goede dossiervorming, privacybeleid en bedrijfsvoering. Vol trots hoorden we in mei 2013 dat we vlekkeloos door deze toetsing zijn gekomen. Sindsdien hebben we het keurmerk 'geaccrediteerde praktijk'. Dit maken we kenbaar door de exclusieve stickers bij de ingang van onze praktijk.

Om onze kwaliteit op peil te houden werken we jaarlijks aan een verbeterplan om optimaal in te springen op veranderingen in de zorg.

Een andere manier van goede huisartsenzorg leveren, doen wij door middel van een nauwe samenwerking met de 2 Service apotheken in Winschoten. Medicijngebruik op recept wordt teruggekoppeld van onze huisartsenpraktijk naar de apotheek en ook andersom. Daarbij is een van de apotheken bij ons onder hetzelfde dak gevestigd en vormen wij samen een gezondheidscentrum. Hierdoor wordt het voor u makkelijk gemaakt om snel uw medicijnen te kunnen halen als er snel gestart moet worden. Maar ook makkelijk als u moeilijk ter been bent.